SNEL & EENVOUDIG

Bereken in real-time de prijs van uw verzekering.

ENJOY THE DIFFERENCE

Wij zijn ari. Een innovatieve & creatieve onderneming in de sector van het verzekeringswezen, we bieden u oplossingen aan op maat, die aansluiten op uw behoeften qua verzekeringen en diensten en dit in alle transparantie.

Transparantie

ARI legt de nadruk op transparantie naar de klanten toe. We hebben een charter ontwikkeld met de belofte van een onberispelijke dienstverlening en transparante kostenberekening.

Innovaties

ARI wil steeds een voorloper zijn op vlak van technologische ontwikkeling ten behoeve van onze klanten, we hebben een innovatief platform ontwikkeld op vlak van zichtbaarheid, toepassingen en informatie.

Gepersonaliseerde aanbiedingen

ARI heeft gepersonaliseerde packs op punt gesteld, op deze manier wordt de verzekeringswereld aantrekkelijker en begrijpelijker voorgesteld.

Online & Direct

We zijn pioniers in ons vakgebied en hebben online diensten ontwikkeld voor onze klanten, beschikbaar op hun smartphone en tablet!

Online prijsberekening

Via enkele klikken komt u de gemiddelde kostprijs van uw verzekeringen te weten. Dit is volledig nieuw in de verzekeringswereld !

Toegang klantenzone

Onze klanten kunnen op elk moment online hun verzekeringsportefeuille raadplegen in hun klantenzone.

En nog zo veel meer…

Laatste Nieuws

Want een goed geïnformeerde klant, is een goed verzekerde klant, we stellen alles in het werk om u op de hoogte te houden van de marktontwikkelingen via onze website en onze nieuwsbrief!

Bravo en bedankt voor de service van ARI !!!! Top service, professionele carrossier en vervangwagen ter beschikking,… wat een efficiënt team- Un client satisfait.

Onze artikles

Onze E-shop werd speciaal ontwikkeld ten behoeve van de klantenbinding, bovenop onze gepersonaliseerde diensten bieden wij u gadgets, aankoopbonnen, uitzonderlijke promoties aan via Ari’s Friends ! Nog een uniek concept in de verzekeringswereld.

Onze Shop

Wat kunnen we voor u betekenen ?

We zijn pioniers in ons vakgebied en hebben online diensten ontwikkeld voor onze klanten :

  • Online prijsberekening
  • Toegang klantenzone
  • Raadplegen van algemene documenten
  • Online aangifte schade
  • Onze nieuwe E-shop

Newsletter

Want een goed geïnformeerde klant, is een goed verzekerde klant, we stellen alles in het werk om u op de hoogte te houden van de marktontwikkelingen via onze website en onze nieuwsbrief!

Maecenas faucibus mollis interdum. Ornare Amet Tristique Pellentesque ?

Contactez-nous