ARI verbindt transparantie met innovatie
met oog voor detail voor al onze klanten !

Transparantie zorgt voor vertrouwen – Innovatie zorgt voor interactie – Met oog voor detail, anders dan de anderen dus!

Zelfstandige adviseur

Als zelfstandige verzekeraar staan wij steeds aan uw zijde tijdens een schadegeval. Schade betekent voor ons de mogelijkheid om onze meerwaarde te bewijzen.

Keuze

Bij uw onderschrijven, bieden wij u de keuze, we werken namelijk met alle grote verzekeringsmaatschappijen op de markt, we kennen hun producten en hun administratieve efficiëntie

Keuze

Verzekeringen zijn een complexe materie. Zonder stevige kennis van zaken is het onmogelijk om goed verzekerd te zijn en de perfecte oplossingen te vinden qua formules.

ONS DREAM TEAM

WIJ ZIJN EEN WAARDEVOLLE PARTNER IN DE BESCHERMING VAN UW GOED, UW ERFGOED EN UW SPAARGELD.

Laurent Biancato

CEO en hoofd van de distributie

In het bezit van een Bachelordiploma in Bedrijfsadministratie (BBA), Verzekeringen en Vastgoedmakelaar.

Met een rijke ervaring van 15 jaar binnen het familiebedrijf, gekenmerkt door het voortdurend zoeken naar het ontwikkelen van nieuwe diensten voor onze klanten met het oog op vernieuwing.

Stéphanie Biancato

CEO & Operationeel beheer

Bachelordiploma in boekhouding, met 10 jaar ervaring betreffende het regelen van internationale schadegevallen bij de BIRS, vervoegde het familiebedrijf in de afdeling Vastgoed tot aan de oprichting van ARI.

Nicolas Szymczak

Verzekeringsadviseur, Wallonië

Schrijnwerker van opleiding met enkele ervaringen bij WAPI bedrijven, vervoegde ARI in 2012 na een verzekeraaropleiding. Proactief en aangeboren commerciële feeling.

Romain Coeman

Commercieel assistent ( stagiair)

In het derde jaar Verzekeringsmakelaar aan de IPAPME in Doornik, al twee jaar lang onze stagiair. Goed ingeburgerd in het sociale leven in Moeskroen.